Trygg E-handel

Din varukorg är tom

SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!

Varumärken

Viamax

Tryggt & Diskret

Behöver du hjälp eller tips, så är du välkommen att höra av dig till vår kundsupport. Vi besvarar alla mail inom 24 timmar.

Trygg E-handel Betalningsalternativ

Viamax

Viamax produkter är tillverkade i Sverige och bygger på kunskap om afrodisiaka örter som har använts i tusentals år för att förhöja njutning, lust och sexuell aktivitet.

Viamax grundades i Sverige år 2001, då Robert Algstedt kom på idén att det vetenskapliga genombrottet med 1998 års Nobelpris i fysiologi också kunde användas för att ta fram produkter för sexuell njutning. Säljare Peter Ackerfeldt började på företaget kort efter starten och tillsammans började de båda att lägga grunden för Viamax. Roberts bakgrund inom den finansiella sektorn i kombination med Peters kunskaper inom försäljning och marknadsföring visade sig mycket väl och snart började sortimentet ta form.

Det första steget på Viamax resan var att lansera produkten Sensitive Gel. Med en formel som baseras på Nobelprisidéerna, blev produkten snart en bästsäljare och dess förstärkande effekt på kvinnliga orgasmer är än idag oöverträffad på marknaden.

Viamax har verkligen bevisat att de vill göra stor skillnad i människors sexliv. Efter bästsäljande Sensitive Gel har sortimentet utökats med glidmedel, kosttillskott och fler intimkrämer både för honom och henne.

Viamax - THANK US LATER