Trygg E-handel

Din varukorg är tom

SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!

Skötselråd för sexleksaker

Om det följer med skötselråd till din leksak så rekommenderar vi att du följer dem.

Hur du rengör din sexleksak

Vi rekommenderar dig att alltid hålla god hygien. Sköter du om dina sexleksaker på ett korrekt sätt så innebär det även att de håller längre. När du har använt en leksak så bör du skölja av den med ljummet vatten. Tvål är ingen bra idé, eftersom det kan skada eller torka ut vissa typer av material. Tänk på att om sexleksaken inte är vattentät så får inte vatten komma i kontakt med batterihållaren eller kontrollen. Torka sedan av din sexleksak med en trasa som inte luddar.

Vatten och tvål är inte bakteriedödande och därför rekommenderar vi dig att desinficera din leksak också. Det gör du bäst med ett skonsamt desinficeringsmedel såsom CatchLife Hygiene som du kan köpa i vår webbutik Passion of Sweden. CatchLife Hygiene är billigt och räcker länge, eftersom det bara behövs små mängder. Dessutom dödar medlet 99 % av de bakterier som kan finnas på dina leksaker. Ta lite Hygien på en pappersbit och smörj in din leksak. Torka sedan av och den är ren och fin. Du bör helst inte förvara din sexleksak i en plastpåse som inte släpper in luft. Är leksaken inte riktigt torr när du lägger in den i plastpåsen så kan den börja mögla. Detta gäller inte specifikt för sexleksaker, men kan vara bra att tänka på.

Hur du förvarar din leksak

Om du inte använder din vibrator på ett tag så är det viktigt att du plockar ur batterierna. Får batterierna laddas ur och ligga orörda för länge kan de börja läcka och förstöra din leksak.

Förvara alltid dina sexleksaker separat så att de inte kommer i direkt kontakt med varandra. Om dina sexleksaker ligger packade i samma låda för länge kan de färga av sig mot varandra. Detta gäller framförallt sexleksaker i jellymaterial.

Tryggt & Diskret

Du behöver inte bli medlem eller registrera dina uppgifter när du handlar hos oss. Vi tycker att det ska vara enkelt och gå snabbt att handla på nätet.

Trygg E-handel Betalningsalternativ