Trygg E-handel

Din varukorg är tom

SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!

Information om Produktegenskaper!

Batterier:

Först anges vad det är för typ av batterier som du ska använda i din leksak. Efter kolon följer sedan hur många som krävs. Det finns huvudsakligen fyra typer av batterier och de flesta vibratorerna kräver 1 till 4 stycken av någon typ.

AA / R6 – Det här är den vanligaste typen av batterier. Dessa kan du köpa väldigt billigt här

AAA / R3 – En lite mindre storlek på batterier som du ofta hittar i t ex fjärkontrollen till tv´n. Dessa batterier kan du köpa väldigt billigt här

Knappcell – Det här är väldigt små batterier som du ofta hittar i t ex en miniräknare. Dessa batterier kan du köpa väldigt billigt här

C / R14 – Det här är en störe storlek på batterier som du ofta hitter i t ex stora ficklampor. Dessa batterier kan du köpa väldigt billigt här

Flexibilitet:

Produktegenskapen flexibilitet anger hur flexibel, böjbar och töjbar en sexleksak är. Bara därför att en leksak är mjuk betyder det inte nödvändigtvis att den är flexibel. Hur flexibel en leksak är beror bland annat på vad den är gjord av för material, men även hur motorn i vibratorn är placerad. En mjuk stav kan t ex ha en hård vibrator placerad i mitten, som gör att den inte går att böja så mycket. En stav som har produktegenskapen "Flexibilitet: Stor" går ofta att böja i 180 grader. En stav som har produktegenskapen "Flexibilitet: Medel" går ofta att böja i 90 grader.

Hårdhet:

Den här egenskapen anger hur produkten känns att ta och klämma på. Hur hård en sexleksak är beror för det mesta på i vilket material den är gjord. Hårdplast är naturligtvis mycket hårt och jelly brukar vara mjukt. Om en leksak t ex har produktegenskapen "Hårdhet: Mycket mjuk", så kan den jämföras med skumplast eller skumgummi. Leksaker i metall, hårdplast eller glas brukar ha produktegenskapen "Hårdhet: Mycket hård". Det finns leksaker som är hårda inuti med ett mjukt hölje. Då kan det naturligtvis vara svårt att placera den i rätt kategori.

Ljudnivå:

Den här produktegenskapen mäter hur högt en produkt låter när vibratorn är på max. Som referens kan man säga att en genomsnittlig elektrisk tandborste skulle få produktegenskapen "Ljudnivå: Hög".

Diameter:

Diameter anger hur tjock en sexleksak är. Se bilden:

Ibland kan diametern på en leksak variera från ställe till ställe. Om du tittar på produktbilden som finns till varje leksak så kan du lätt skapa dig en uppfattning vart leksaken är som tjockast, respektive smalast. En diameter på 5cm motsvarare en omkrets på ungefär 16cm

Omkrets:

Omkrets anger hur tjock en sexleksak är. Vi mäter omkretsen genom att lägga ett måttband runtom produkten. Ibland kan omkretsen på en leksak variera från ställe till ställe. Om du tittar på produktbilden som finns till varje leksak så kan du lätt skapa dig en uppfattning vart leksaken är som tjockast, respektive smalast. En omkrets på 16cm motsvarar en diameter på cirka 5cm.

Material:

Anger vilket material produkten till största delen är gjord av. Exempelvis jelly, silikon, latex, gummi, metall eller hårdplast.

Du kan läsa mer om olika material här.

Penetrerande längd:

Anger hur många cm av produkten som kan föras in. Ofta har en vibrator någon form av handtag eller hastighetskontroll som man naturligtvis inte vill ha i sig. Bara därför att vi anger penetrerande längd på samtliga varor, så innebär det inte nödvändigtvis att produkten måste användas till penetrerande sex. En vibrator används ofta med fördel mot klitoris istället.

Total längd:

Anger produktens hela längd. Från ände till ände alltså. Den totala längden är ofta längre än den penetrerande längden, eftersom många leksaker har ett handtag, en kontroll, eller någon annan del som inte används vid penetrering.

Har du frågor angående någon produkt så kan du alltid skicka ett mail till oss på info@passionofsweden.se