Trygg E-handel

Din varukorg är tom

SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!

Att använda en penispump

Varför man använder en penispump

Det finns naturligtvis lika många anledningar som det finns person som använder penispumpar. Men ofta nämner de flesta en av tre orsaker:

  1. För att uppnå full erektion vid erektionsproblem.
  2. För att penis ska se större ut vid erektion eller i slakt tillstånd.
  3. För att det är skönt. Suget i pumpen kan liknas vid en avsugning.

En penispump kan alltså användas både till att förstora det manliga organet, eller till manlig onani. En penispump kan även användas som sexhjälpmedel för att få en hårdare erektion. Genom den ökade blodtillförseln så uppnås ett hårt stånd. Med hjälp av en penisring kan man sedan behålla erektionen genom hela samlaget. Ursprungligen utvecklades penispumpen för att hjälpa män med erektionsproblem.

Hur man använder en penispump

Enklast är det att börja när du har halv erektion. För in penis i den cylinderformade tuben. Pressa pumpen mot kroppen så att den sluter tätt och ingen luft kommer in eller ut. Hela poängen med en penispump är att skapa ett vakuum genom att du sedan pumpar ut luften ur tuben.

En penispump är ganska enkel i sin konstruktion. Förutom tuben där du för in penis, finns ett handtag eller en pump som du använder för att pumpa ut luft ur tuben. När luften pumpas ut ur tuben uppstår ett vakuum som drar penis längre in i tuben. Genom att ett vakuum uppstår så strömmar blod till och penis växer i både längd och omfång.

Att använda en penispump i praktiken - Steg 1

Använd gärna glidmedel. Det underlättar införandet av penis i tuben och förhindrar friktion. Friktion kan göra så att gummiringen i munstycket spricker och då blir pumpen oanvändbar. Använd alltid ett vattenbaserat glidmedel. Gummiringen är annars flexibel och kommer att anpassa sig efter penis när du pumpar.

Tryck nu penis igenom öppningen i gummiringen och in i penispumpen. Pressa öppningen mot din kropp så att den sluter tätt. Nu är det dags att börja pumpa. Ta det försiktigt till att början med och pumpa bara lite i taget. Pumpa tills du har fått erektion och sluta sedan. Tryck hela tiden penispumpen mot dig så att ingen luft kommer in i tuben. När du pumpat så mycket att du fått full erektion slutar du och känner efter. Känns allt bra? Ser du några blodådror på penis som inte brukar vara där och som ser ut att kunna spricka när som helst? Ta det alltid försiktigt och pumpa lite i taget när du använder en penispump. Pumpar du för mycket så finns det risk att en ven spricker. Det gör ont och ger ett fult blåmärke.

Att använda en penispump i praktiken - Steg 2

Vi rekommenderar dig att ta det försiktigt i början. Om du inte blir nöjd med resultatet första gången så kan du alltid prova att pumpa igen om en liten stund. Din penispump kan användas många gånger, så resultatet måste inte bli perfekt första gången. Pumpar du däremot för mycket första gången så riskerar du att få ett fult blåmärke. Även om det inte är direkt farligt, så kan det göra ont och är inte särskilt snyggt. En tumregel är att alltid pumpa lite åt gången och att sedan känna efter om det fortfarande känns och ser bra ut.

När du känner att du är nöjd med resultatet, eller inte vågar pumpa mer, så är det dags att släppa på trycket. Olika penispumpar har olika backventiler. Ofta är det en liten knapp som du trycker på för att släppa in luft i tuben igen. När luft kommer in i tuben, så går det lätt att dra ut penis igen. Nu är du klar och har förhoppningsvis en stor penis med ett riktigt praktstånd. Vill du behålla erektionen en längre tid så trär du nu på en penisring. En penisring (erektionsring) gör att blodet inte lämnar penis igen och hjälper därför till att behålla ståndet. Använd inte en penisring mer än två timmar åt gången - det börjar göra ont om du har erektion för länge. Vill du inte använda en penisring så kommer ditt stånd med tiden att bli mindre. Du kommer däremot att märka en stor skillnad på storleken även när penis har slaknat. Många som använder en penispump pumpar just därför att penis ser så stor ut i slaknat tillstånd.

Vad kan man förvänta sig för resultat?

På kort sikt

Bäst resultat ger en penispump på kort sikt. Penis blir helt enkelt större, vilket många män uppskattar. Redan efter några timmar brukar penis däremot återgått till sin normala storlek igen.

På lång sikt

Även på lång sikt kan en penispump ge ett mer permanent resultat, förutsatt att den används regelbundet och på rätt sätt. Förklaringen är ganska enkel. Penis mår bra av att fyllas med blod regelbundet (det är därför män får erektion när de sover och vaknar med morgonstånd). När du pumpar vidgas dessutom blodkärlen och svällkropparna, vilket i längden ger en något större penis. Är du ute efter mer långsiktiga resultat med din penispump så måste du pumpa regelbundet i minst sex månader.

  1. Du måste pumpa regelbundet. Precis som med motion så blir resultatet dåligt om man slarvar med träningen.
  2. Män som uppnått bäst resultat har pumpat tre till fyra gånger i veckan. Det är viktigt att svällkropparna i penis får tid att vila mellan gångerna.
  3. Penis ökar mer i omkrets än på längden.

Observera att det är omöjligt att säga hur mycket större penis blir. Det saknas vetenskapliga studier inom området. Rent medicinskt så utvecklades de första penispumparna i syfte att avhjälpa erektionsproblem. Idag är det dock minst lika vanligt att penispumpar används som onaniredskap, eller i penisförstorande syfte.

Tryggt & Diskret

Du behöver inte bli medlem eller registrera dina uppgifter när du handlar hos oss. Vi tycker att det ska vara enkelt och gå snabbt att handla på nätet.

Trygg E-handel Betalningsalternativ