Trygg E-handel

Din varukorg är tom

SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!

Guide till lösvaginor (mufflor)

Vad är en lösvagina?

En lösvagina, även kallad lösfitta eller muffla, är ett onanihjälpmedel för män som ökat i popularitet under de senaste åren. Det ökade intresset för lösvaginor beror i första hand på att kvalitén har blivit mycket bättre och känslan att använda en lösvagina är helt enkelt skönare och mer verklighetstrogen än någonsin. Men det har även blivit mer socialt accepterat för män att använda sexleksaker, vilket även har lett till ett ökat intresse. Kort sagt kan man säga att en lösvagina är en imitation av en vagina som är designad för att vara så skön som möjlig att penetrera. Man skulle kunna säga att en lösvagina är motsvarigheten till en dildo fast för män.

Hur använder jag en lösvagina?

Att använda en lösvagina är väldigt enkelt och ganska självförklarande. Lösvaginan är utrustad med ett hål där du för in din penis. Sedan för du helt enkelt lösvaginan fram och tillbaka i den takt som du gillar. Även om det hela är väldigt enkelt så finns det ett par knep för att maximera känslan och göra upplevelsen så realistisk som möjligt. Börja med att dränka din lösvagina i kroppstempererat vatten. Om din lösvagina sitter i ett fodral av hårdplast så tar du först ur din vagina ur fodralet innan du dränker den i vatten. Tänk även på att ta bort eventuella vibratorer innan du blöter din lösvagina. Applicera sedan rikligt med vattenbaserat glidmedel i hålet på din lösvagina och din penis. Nu är du redo att köra igång!

Vilken lösvagina ska jag välja?

Som du kanske har märkt så finns det väldigt många olika lösvaginor att välja mellan. Den största skillnaden är att vissa lösvaginor har någon form av textur på insidan vilket ger en skönare känsla när du tränger in i lösvaginan. Insidan på lösvaginan kan exempelvis vara försedd med knottror eller räfflor. Andra lösvaginor har bara en slät kanal utan någon form av textur. Vilket som är skönast är så klart en smaksak, men de flesta föredrar en lösvagina med textur.

En annan viktig skillnad mellan lösvaginorna är helt enkelt storleken. Vissa lösvaginor är så små att djupet inte ens räcker för en normalstor penis. Dessa lösvaginor är nästan alltid öppna i båda ändarna, så det är egentligen inget problem att använda dem oavsett storleken på din penis, med det ger inte riktigt samma känsla som att helt omslutas av en mjuk vagina. För den som verkligen är ute efter något extra så finns det lösvaginor som är avgjutningar av vagina, anus och hela rumpan.

Den mest populära lösvaginan är Fleshlight som finns i en rad olika texturer. Fleshlight har blivit en riktig favorit tack vare den fantastiska äkthetskänslan och de många spännande texturerna. Om du är osäker på vilken lösvagina som passar just dig så rekommenderar vi att börja med en Fleshlight.

Hur rengör jag en lösvagina?

De flesta lösvaginorna har ett genomgående hål och har alltså en öppning i båda ändarna. Detta gör att det är relativt enkelt att rengöra en lösvagina. Ta helt enkelt ur din lösvagina ur eventuellt fodral och håll den under en kran med rinnande vatten och skölj ur din lösvagina ordentligt. Använd gärna ett desinficerande medel för att få lösvaginan riktigt ren. Undvik att använda starka tvålar, då detta kan slita väldigt mycket på det spröda materialet.

När du har rengjort din lösvagina så är det jätteviktigt att den får torka ordentligt. Stoppa alltså inte tillbaka din lösvagina i fodralet innan den har torkat. Om du inte låter den torka ordentligt så kommer materialet gå sönder och i värsta fall så kan den börja mögla.

Efter att du rengjort din lösvagina så rekommenderar vi även att pudrar in den i talkpuder. Med hjälp av talkpudret bevarar du kvalitén på det härligt mjuka materialet i lösvaginan och förlänger livslängden på din lösvagina.