Trygg E-handel

Din varukorg är tom

SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!

Tryggt & Diskret

Behöver du hjälp eller tips, så är du välkommen att höra av dig till vår kundsupport. Vi besvarar alla mail inom 24 timmar.

Trygg E-handel Betalningsalternativ

Sexiga underkläder

Visst, underkläder kan vara praktiska. De hjälper oss att hålla värmen och en god hygien. Men underkläder kan vara mer än bara ett praktiskt plagg som ingen annan någonsin får ta del av. Ett par sexiga underkläder eggar våra sexuella fantasier och kan ta sexlivet till nya höjder. Traditionellt så görs sexiga underkläder främst för kvinnor. Men det finns även en hel del sexiga underkläder för män.

Det kan tyckas lite paradoxalt, men lite kläder kan faktiskt framhäva nakenhet. Vi brukar även bli mer sexuellt upphetsade av sådant som vi nästan kan se, än sådant som vi kan se. Underkläder såsom trosor, strumpbyxor, korsetter, bodies och stumphållare kan därför ha en kraftigt sexuell attraktionsförmåga.

Uniformer och sexiga maskeradkläder

Uniformer är ofta förknippade med attribut som kan upplevas som mycket sensuella eller sexuella. Så varför inte förvandla dig själv eller din partner till sexig sjuksköterska, polis eller cheerleader för en kväll?

Underkläder online

Hos Passion of Sweden hittar du ett brett utbud av sexiga underkläder som du smidigt och bekvämt kan handla online. Att handla underkläder på nätet blir ständigt allt mer populärt och fler och fler upptäcker fördelarna med att handla underkläder online.