Trygg E-handel

Din varukorg är tom

SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!

Om Oss

Passion of Sweden är en svensk webbutik som specialiserat sig på sexleksaker av bra kvalité. Vi vänder oss till kvinnor och män i alla åldrar som vill nå nya höjder i njutning, tillsammans med sig själva eller sina älskade. Geografiskt befinner vi oss i Stockholm, men via vår Internetbutik kan du nå oss överallt i världen.


Produktpolicy

Vi köper in stora kvantiteter av kvalitativa sexleksaker och handplockar vårt sortiment för att kunna tillhandahålla bra produkter till rätt pris. Vårt mål är alltså att kunna sälja lite lyxigare märkesvaror till billiga priser. Sortimentet handplockas av glada tjejer och killar som genom åren blivit tillräckligt kräsna för att bara godkänna det bästa.


Etiska riktlinjer

Till skillnad från de flesta andra sidor som säljer sexleksaker på nätet, så säljer Passion of Sweden varken porr eller porrfilm. Vi har medvetet valt bort detta, eftersom vi inte vill stödja den på många vis kvinnokränkande porrindustrin. Vi anser att man ska kunna handla sexleksaker på nätet, utan att behöva bombarderas av pornografiska bilder och erbjudanden om smaklös och macho porr. Denna sida är alltså utformad för att skapa en smakfull och modern miljö, med sensuella produkter som tilltalar både gamla och unga. När du handlar hos oss kan du vara säker på att dina pengar inte går till exploaterande företag med tvivelaktiga avsikter. Tvärtom donerar vi regelbundet en del av vår vinst till välgörande ändamål. I längden blir det en rejäl slant. När du handlar hos oss väljer du alltså att inte stödja porrindustrin, utan en god sak. Vi är ett politiskt oberoende och näringsidkande aktiebolag - men det betyder inte att vi vill bortse från moral och etik.

Våren 2005 skrev vi på denna sida att vi trodde oss kunna förändra hela branschen med vår policy. Sedan dess så har flera av våra konkurrenter följt efter. När vi tittar i backspegeln så är vi både stolta och glada över denna utveckling. Men framförallt så har vi våra kunder att tacka för detta. Det är alltid kunden som styr marknaden och inte tvärtom.


Kundpolicy

Vår främsta förhoppning är att enbart ha nöjda kunder. Utan våra kunder skulle vi inte kunna existera som företag. Vi arbetar efter en TotalQualityManagement policy (TQM) som innebär att kunden alltid kommer i första rum. Vi hoppas därför att du hör av dig till oss om du har synpunkter eller klagomål. Din åsikt är värd mycket för oss.

Tryggt & Diskret

Du behöver inte bli medlem eller registrera dina uppgifter när du handlar hos oss. Vi tycker att det ska vara enkelt och gå snabbt att handla på nätet.

Trygg E-handel Betalningsalternativ